BestBase AnonimMc Billytalent Copycon Flymore Korn Quimby

Címkék

anonimmc (1) bestbase (5) billytalent (8) blog (1) flymore (2) konyv (3) korn (1) quimby (16) starbase (1) suli (3) Címkefelhő

Tagok

2011.08.24. 13:38 | Starbert | Szólj hozzá!

Címkék: quimby

Quimby - Jelenlegi tagok

Kiss Tibor

 

1971-ben született Dunaújvárosban. 1997-ben diplomázott a Budapesti Képzőművészeti Egyetemen. 1991 óta a Quimby zenekar énekes-gitáros dalszerző pacsirtája. Zene mellett képzőművészettel foglalkozik.

 Kárpáti József

 

Dódi 1958. április 22-én született Budapesten. Az egri Tanárképző Főiskolán szerezte első diplomáját, majd Budapesten, az Iparművészeti Egyetemen másoddiplomázott. A Nádasdy Művészeti és Általános Iskolában festészetet tanít, emellett képzőművészettel is foglalkozik. A Quimbyhez 2000-ben csatlakozott. Már számtalan zenekarban oszlopos tagként reprezentálata magát, jelenleg a Kamu nevezetű jazz-formációban fújja a rezet a Quimby mellett.

Dódi hitvallása a padagógiáról: "A tanulók egyéni és kreatív megnyilvánulásait a tanulás-tanítás folyamatának motivációs háttere inspirálja, melyet a tanár teremt meg. Ennek tudatában az a feladatom, hogy biztosítsam az egyéni probléma felvetés,- megoldás, a saját út lehetőségét és tiszteletét. Ez ma szerintem a pedagógiai gyakorlatnak olyan szférája, melyben tudásunk és készségeink kiegészítésre szorulnak. Igyekszem összegyűjteni más tudományterületek újabb ismereteit (pl. alternatív pedagógia) és integrálni saját pedagógiai gyakorlatomba, hogy a megismerési folyamat kibővülhessen: számomra és a tanulók számára is."

 Gerdesits Ferenc

 

1969. 02. 20. Budapest

Zenekarok:
trombózis, sweet beat boys, proxima c, gixer, t-rapid, üllői úti fuck, polskie bros, boann, s-modell, marlboro man, vox, mambo, memphis train, quimby, torpedo band, wanted zkr, gecizők, a törvény nevében, a kutya vacsorája, szilárd, hippikiller, ludditák, equus, lead zeppelin.

Beugrás, helyettesítés, kisegítés:
andersen, frenk, fals, origo, spo-dee odee (szabó tamás-nemes zoltán), old samson, uzgin üver.

 Varga Livius

 

1971-ben születtem. A dunaújvárosi zenei általános iskolába jártam. A "szereplés" már a kezdetektől bizsergetett. Kóruséneklés, kamarazene, vers- és prózamondás, néptánc voltak a korai kedvenceim.
Apám dobórára iratott, mert gitáron már nem volt hely. Nyolcadikban kaptam az első dobszerelésemet. Egy fészerből kaparták elő, tyúkszarosan. A szomszédok boldogításán kívül eleinte főleg színházi darabok kíséretéhez, némi zajrögzítéshez és kosármeccseken való drukkoláshoz használtam. Aztán harmadik gimiben Tibivel, Mikuli Ferivel, Kiss Endivel, Hetényi Csabival és Kiss Norbival megcsináltuk az Október zenekart. Érettségi után irány Amerika másfél évre. Néhány centtel valamint egy pár kongával tértem vissza, és kezdődött a Quimby.

 Mikuli Ferenc

 

Sárbogárd leghíresebb szülötte. Jó gyerek volt, már kicsi korától szívesen babrált, alakított apró tárgyakat. Rendkívüli kézügyessége mellett zenei érzéke is hamar megmutatkozott. Gimnáziumba együtt járt Tiborral és Liviusszal. Egyszer a folyosóról berántották az alakuló Október egyik próbájára. Egy elektromos gitár alsó négy húrján hozta a mélyeket. Azóta együtt. Érettségi után aranyműves és ötvös lett, s mint ilyen még ma is gyarapítja a világban a szépet.

Balanyi Szilárd

 

Szilárd 1974. október 19-én látta meg a napvilágot Veszprémben, de Balatonfüreden nőtt fel. Hat éves korában, édesapjától kapott hegedűjén kezdte el zeneelméleti tanulmányait a balatonfüredi Ferencsik János zeneiskolában. Aktív résztvevője volt az általános iskolai énekkarnak, csakúgy, mint az ezzel párhuzamosan végzett zeneiskola kamarazenekarának. 1992-ben alakult meg iskolatársakból a The Ears nevű zenekar, amiben ő zongorázott, illetve egy kölcsönkért szintetizátorból csalt ki furábbnál furább hangokat. Miután elvégezte a gimnáziumot, 1993-ban Budapestre költözött, ahol ifj. Rátonyi Róbert tanítványa lett. A zeneművészeti főiskolára háromszori próbálkozás után sem vették fel, így feladta ez irányú terveit. 1994 tavaszán azonban éppen zongoraórája volt, amikor Molnár Tamás - az akkor még alig ismert és undergroundnak számító Quimby zenekar volt szaxofonosa - azzal a szándékkal nyitott be az ajtón, hogy zongoristát találjon az együttesbe. Ez sikerült is...

Forrás: www.quimby.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://bestbase.blog.hu/api/trackback/id/tr443175985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása