BestBase AnonimMc Billytalent Copycon Flymore Korn Quimby

Címkék

anonimmc (1) bestbase (5) billytalent (8) blog (1) flymore (2) konyv (3) korn (1) quimby (16) starbase (1) suli (3) Címkefelhő

Tagok (BT)

2011.09.02. 16:30 | Starbert | Szólj hozzá!

Címkék: billytalent

Billy Talent - Jelenlegi tagok

Ben Kowalewicz lengyel származású, 1975 december 16-án született Franciaországban, Montrealban. Kanadában nevelkedett, azon belül Ontarioban, de ma Torontóban él. Our Lady of Mount Carmel nevezetű iskolába járt, ahol volt egy bandája - To Each His Own -, ahol dobost alakított. Itt ismerte meg Jonathan Gallant-ot. Ben később gitározott és énekelt, Aaron Solowoniuk vette át az ütőhangszert. A csapat negyedik taggal bővült Ian D'Sa személyével, akivel megalapították a Pezz-t.

 

 

Jonathan Gallant 1976 július 23-án született. Ontarioban nőtt fel, 12 évesen kezdett el basszusgitáron játszani. Ugyanabba az iskolába járt, mint Ben, sőt, egy bandában is voltak. Jazz basszust is tanult, többek között ez játszik közre abban, hogy meg tudta teremteni sajátos gitárstílusát. Pengetés mellett imád jéghokizni.

 

Ian D'sa családja Kanadába költözött, amikor ő három éves volt. Indiai származású, Ontarioban nőtt fel, 13 évesen tanult meg gitározni. Az Our Lady of Mount Carmel iskolában Dragonflower nevezetű bandában játszott néhány osztálytársával együtt. A feloszlás után átkerült a Soluble Fish-be [Oldható hal], ahol rögzítettek egy öt számból álló demot, ami a Nugget Sauces [Szószos falatok] nevet kapta. A gimnáziumi tehetségkutatón ismerte meg Bent, Jont és Aaront. Csatlakozott a Pezz-hez, de nem lépett ki a Soluble Fish-ből. Egy idő után viszont kénytelen volt, mivel ennek is vége szakadt. 1996-ra jött létre a Billy Talent végleges felállása. A fellépések közben animátornak tanult.

 

Aaron Solowoniuk (is) Ontarioban nőtt fel, és már egész fiatal korában elkezdett dobolni. Az első szettjét a családjától kapta ajándékba. A To Each His Own-ban játszott Bennel, Jonnal. Később egy autóiparban dolgozott. Ekkor már létrejött a Pezz.

A bejegyzés trackback címe:

https://bestbase.blog.hu/api/trackback/id/tr603198028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása